Home » Algemene voorwaarden

 

Algemene voorwaarden Policy 


Hair by Jssca is niet meer verantwoordelijk voor het haar nadat het haar ontvangen is ook kunnen de haarstukken vanwege hygiëne niet geruild of geretourneerde worden. Mocht je twijfels hebben adviseer ik je om een afspraak met mij te maken om in de shop langs te komen.

Past het haarwerk niet of zijn er problemen met de kwaliteit van het haar? dan kunt u binnen 5 dagen na ontvangst van uw bestelling contact opnemen met Hair by Jssca.

Indien producten niet op voorraad zijn, dan is de maximale levertijd van een bestelling 14 dagen. Bij geverfd haar of pruiken kan de levertijd eventueel afwijken.
Bestellingen worden altijd per post verstuurd. Mocht uw bestelling een spoed bestelling zijn, dan kan uw bestelling eventueel worden bezorgd in Amsterdam, Hoofddorp en omstreken. Kosten voor een spoedbestelling zijn vanaf €25,00.

Nadat uw bestelling is verzonden, is Hair by Jssca niet meer verantwoordelijk voor uw bestelling. Wij adviseren u dan ook om bestellingen aangetekend of verzekerd toe te laten sturen, deze Kosten zijn wel voor uzelf.